Новини

Дешеві готелі Туреччини

Усі ми знаєм як іноді тяжко дозволити собі дорогий відпочинок але іноді ми хочемо хоч на трішки відправитись у літню відпустку. Тому ми підготували для вас список недорогих готелей в Туреччині якими ви будете задоволені (ціни вказані за акцією раннього бронювання):

Один з найулюбленіших туристів недорогих готелей в Кемері . В готелю дуже гарне розташування , поруч гори , вся територія в зелені . Усі гості відмічають смачне харчування, приємний персонал та хорошу анімацію. Пляж за 300 метрів від готелю , лежаки та парасольки безкоштовні .
         від 370€ за двох
 
 
 
Невеличкий готель в Аланії, всього за 40 метрів від пляжу . На території є басейн для дорослих та дітей . Прекрасно підійде для бюджетного відпочинку. Пляж безкоштовний , але якщо вам потрібні лежаки за них прийдеться заплатити .
від 460€ за двох
 
 
 
Ще один з любимчиків туристів, знаходиться в Аланії. З плюсів готелю сучасні номери ,хороше харчування і невелика відстань до власного пляжу - всього 300 метрів . Лежаки та парасольки безкоштовні.
        від 470€ за двох
 
 
 
Невеличкий готель в Сіде - ідеально підійде для молоді. До іcторичного центру міста всього 5 хв пішки і ви опиняєтесь серед руїн колишньої грецької колонії . Безліч барів , ресторанів , магазинчиків з сувенірами все в пішій доступності . У самому готелю гарні номера, невеличка але доглянута територія та відмінне харчування. Пляж піщаний , безкоштовні лежаки та парасольки.
         від 530€ за двох
 
 
 
Готель знаходиться в центрі популярного міста Кемер . Власний пляж за 300 метрів,лежаки та парасольки для гостей безкоштовно . На території є водні гірки, тренажерний зал , проводять анімацію та спортивні розваги . Також гості можуть безкоштовно відвідати турецьку сауну та хамам.
       від 555€ за двох
 
 
 
Готель у місті Сіде , відкритий у 2018 році. Нові стильні номера , компактна територія на якій є два басейни та водні гірки , хороше харчування ,готель дійсно кращий ніж багато 5* готелей.  Власний піщаний пляж за 350 метрів і є безкоштовний трансфер .

 

              від 599€ за двох 

Отримати індивідуальний підбір туру

Не знайшли варіант ? Не біда! Наші менеджери підберуть варіанти за всіма вашими побажаннями, просто залиште заявку на тур

Заявка на тур

Зворотній зв’язок: